• Itinerari pel barri

  Dijous 25 de maig, els alumnes del Bàsic 1-1207 van fer una sortida pel barri de Sant Antoni. L’activitat va consistir a preparar per grups les indicacions per arribar a algun lloc prèviament establert per la professora. Després d’haver fet això a l’aula, cada grup rebia per escrit l’itinerari que havien preparat uns altres companys i l’havia de seguir estrictament per arribar al lloc proposat, sense saber, però, quin era. Un cop arribats a la destinació, havien d’entrar i informar-se de les activitats que s’hi duien a terme. Els tres llocs triats van ser el Centre Cívic Casa Golferichs, el Centre Cívic Cotxeres Borrell i l’Aiguajoc. Els alumnes van poder comprovar que sabien donar les indicacions que calen per arribar a un lloc, que també les podien entendre en cas que els les donessin a ells i que podien obtenir informació pràctica en diversos llocs de la ciutat. I tot això, sempre en català!

 1. Isabel Vargas

  03 juny 17
  13.51 #

  Una experiència molt divertida i tambe interessant, per la qual ens informem de centres que ens proporcionen activitats diferents.

 2. Roxana Ibañez

  06 juny 17
  1.35 #

  Va ser maco arribar al lloc que nos ens havien preparat uns altres companys. Al Centre Cívic Casa Golferich ens van donar informació práctica de les activitats. Parlar en catalá es una experiéncia que m’ agrada molt.

 3. Isabela D'Olivo

  06 juny 17
  14.27 #

  Activitat molt agradable i divertida. El centre civic és molt interessant! M’agrada aprendre català en aquesta classe.
  Petons!

 4. Nellie

  07 juny 17
  13.39 #

  Aquesta classe és genial perqué tenim una mestra molt bona i fantastica, que motiva molt i ens engresca a aprendre més i mès.

 5. Beatrice Tosi

  08 juny 17
  9.56 #

  Amb un grup d’alumnes del Basic 1 hem visitat el Centre Civic Cotxeres Borrell. Ha estat molt interessant rebre les informacions en català per a primera vegada perquè des de que he començat aquest curs puc entendre millor el català gràcies a la Neus, la meva fantástica professora

 6. Karla Mantilla

  08 juny 17
  12.55 #

  Ha estat divertit trobar l’adreça que ens han donat els altres companys i demanar informació en catala. Aquesta classe es genial.

 7. elicet cruz

  08 juny 17
  15.08 #

  Hem conegut millor el barri, hem parlat en català amb veïns del barri i dels centres visitats, hem compartit amb els compeñeros d’aula la informació… Grácies Neus, l’itinerari per el barri va ser molt guai.

 8. Deny Sebastian

  10 juny 17
  14.11 #

  La classe de catalá m’agrada, porqué és molt divertit i amé, la professora Neus fa bé aquesta curs, ja puc entendre millor el català i parlar una mica….excellent!

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric