• Perduts i trobats pel laberint d’Horta…

    L’alumnat de tres cursos de la Delegació, dos grups de Bàsic 1 i un de Bàsic 2, ha compartit una activitat fora de l’aula de final de curs: una visita al Parc del laberint d’Horta.

    El primer repte consistia a arribar fins al centre del laberint i reunir-se amb els altres grups i, el segon, arribar a trobar com a mínim una persona d’un altre grup amb qui es compartís algun fet personal, el qual podia ser molt divers: des del país d’origen, el barri de residència, la professió, el color preferit, la manera de vestir, els gustos pel que fa al menjar, l’horari… fins a les aficions o a què dediquen el temps lliure. Cal reconèixer que no tothom va tenir la mateixa perícia a l’hora de fer amics nous com de saber-se orientar pel laberint, que va costar una mica més!

    Per acabar i començar les vacances d’estiu es va fer un petit recorregut pel jardí romàntic fins a la sortida, una zona que va sorprendre força.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->