• Bàsic 1 a l’Escola Tabor

    Aquest mes de gener ha començat un curs de Bàsic 1 a l’Escola Tabor de Barcelona, al carrer Cartagena. És un curs molt especial perquè des del principi s’ha organitzat amb molta il·lusió unint els esforços de pares i mares de l’AFA de l’escola, amb els dels professors i la dinamitzadora del CNL de l’Eixample, que s’ha encarregat que aquest curs es pugui dur a terme finalment.

    Aquesta il·lusió ha estat traduïda, un cop s’ha aconseguit engegar el curs, en una assistència i motivació espectacular. L’alumnat que hi assisteix és en gran part pares, mares i familiars relacionats amb l’escola, però també hi ha algun alumne de fora que s’ha integrat al grup perfectament. Hi ha aprenents de Veneçuela, l’Argentina, Algèria, el Marroc, Irlanda, Perú, Colòmbia… que comparteixen la il·lusió per aprendre una mica més cada dia i dur-ho a la vida diària.

    Un alumne, el Carlos, va explicar a la professora que ha fet el pas de demanar a tots els botiguers que li parlin sempre en català, i una altra alumna, la Yasmine, va comentar que des que feia el curs de català se li havia obert un món de possibilitats perquè de sobte s’adonava que entenia tot (o quasi tot) el que llegia pel carrer. Només per això, ja val la pena fer el curs.

    Enhorabona i benvinguts, estudiants!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->