• Acte literari al Mercat del Ninot

  Amb motiu de la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” i per la Diada de Sant Jordi recent, el dijous 26 d’abril, l’alumnat d’un grup d’Intermedi 2 i d’un de Bàsic 1 de la Delegació va anar al Mercat del Ninot per fer, en primer lloc, una lectura de poemes i de fragments literaris de reconeguts autors de la literatura catalana com ara Albert Sànchez-Piñol, Carme Riera, Isabel-Clara Simó i Empar Moliner, entre d’altres, amb l’acompanyament de música d’acordió diatònic interpretada per la professora Roser Roig.

  En segon lloc, van fer un recorregut guiat a càrrec del senyor Perelló de l’Institut Municipal de Mercats i propietari de la parada Bacallà, olives i conserves Perelló 1898, del mateix Mercat. Moltes de les persones no hi havien estat mai i els en va sorprendre molt la història, la renovació arquitectònica i, sobretot, la gran varietat de productes de diferents procedències que es poden trobar a les acolorides parades, unes de les millors de la ciutat, segons els mateixos visitants.

 1. jordi Sarrà

  09 maig 18
  10.28 #

  En primer lloc dir a les meves companyes i companys del curs de català I2 del carrer Calàbria 66, que estan molt bé a la foto. D’altra banda, estic molt a favor d’aproximar i recordar el que representen els mercats municipals. En aquest cas un mercat tan emblemàtic com és el del NINOT.

 2. Francis Lazaro

  09 maig 18
  11.01 #

  Jo vaig gaudir aquesta visita tan divertida i ben documentada.
  Un mercat molt bonic, amb molt bon gust, amb productes de qualitat i bon preu.

  Un mercat molt Xulo !!
  El recomano.

  A més va ser una oportunitat per conèixer-nos fora de classe.

 3. Cecilia Cardiello

  09 maig 18
  12.46 #

  Com a alumna d’I2 he participat en la visita al Mercat i en la lectura de fragments literaris. Ha estat una experiència molt divertida i una bona manera de conèixer als meus companys en un àmbit diferent de la classe. M’ha agradat molt els canvis del Mercat del Ninot, ja que no ho visitava des de fa tres anys.

 4. Yamile Salvucci

  09 maig 18
  14.35 #

  Vaig participar d’aquest recorregut pel mercat del Ninot i em va agradar molt perquè vaig aprendre una mica de la història i l’arquitectura d’un lloc que no coneixia. També em va agradar compartir amb els meus companys una tarda fora de classe.

 5. Juan

  10 maig 18
  10.06 #

  Jo també vaig participar i m’ho vaig passar molt bé. No coneixia aquest indret tan espaiós i ple de colors al mig de l’Eixample. Va ser una experiència molt positiva.

 6. Daniel Morales

  10 maig 18
  12.09 #

  Vam gaudir molt de la visita, ja era un mercat preciós abans de remodelació i ara encara ho es més, gràcies al senyor Perelló per la visita i la paciència.

 7. Ona Caraballo

  10 maig 18
  13.35 #

  Em va agradar molt aquesta activitat i vaig aprendre que només existeixen parades de grans cuits i de bacallà als mercats de Catalunya.

 8. Aizkel

  10 maig 18
  17.48 #

  M’agrado molt la visità al Mercat del Ninot, el recorregut i la companyia.
  Molt bonics tots meus companys.

 9. Paqui Crux

  10 maig 18
  17.55 #

  M’agradat molt la visita al Mercat
  i l’activitat que hem fet tot plegats

 10. israel

  10 maig 18
  18.01 #

  Ha estat una visita molt agradable i divertida, per coneixer el mercat del Ninot y passar una estona amb els companys

 11. Federico Pelayo

  22 maig 18
  17.26 #

  Crec que anar al Ninot com activitat de classe va ser una idea fantàstica. La visita a aquest mercat va ser molt interessant. L’home que ens va parlar-ne va estar molt animat. És molt recomanable anar-hi per fer les compres, encara que per nosaltres els joves ens sembli menys natural.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric