• Sessió de joc exprés

     

      

    Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Joc i la Joguina el dijous 31 de maig vam organitzar una sessió de joc exprés a la Delegació de l’Eixample.

    Tres grups d’alumnes de diferents nivells van poder participar en l’activitat tot gaudint de la diversió que comporta el fet de jugar alhora que aprenien i practicaven la llengua.

    Vam començar amb un grup de suficiència 1, el qual va jugar al Letter Roll, joc en què a partir de la lletra que sortia en un dau havien de trobar el màxim de paraules possibles en un temps limitat. Després els vam demanar que fessin la frase més llarga que se’ls acudís utilitzant les paraules aparegudes anteriorment. S’ho van passar molt bé i van sortir oracions amb molta gràcia.

    En segon lloc, va venir un grup d’elemental 3 que va poder practicar la fluïdesa verbal a través de jocs com l’Ikonikus i l’Story Cubes.

    Per últim, vam tenir un grup de bàsic 1 que va jugar al clàssic Bingo, però en aquest cas d’objectes, de manera que havien de reconèixer el nom a l’hora de poder-lo marcar al seu cartró de joc.

    Tots els grups van riure molt i esperem que la sessió exprés d’ahir els servís per veure que a través del joc es poden aprendre moltes coses, i entre elles, la llengua catalana.

    Com a agraïment alguns van rebre un exemplar del llibre Veus del món a Barcelona, que desitgem que els faci passar una bona estona de lectura.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->