• Reprenem el club de lectura de nivell bàsic. Parlem de secrets?

    El club de lectura de nivell bàsic de l’Eixample creix dia a dia i es consolida com un espai on poder practicar el català a través de lectures adaptades en llengua catalana. Atenció: aquest any canviem d’ubicació i horari i ens trobarem a la biblioteca Sofia Barat el segon dijous de cada mes, a les 11 h.

    El proper dia 11 d’octubre, doncs, a les 11 h, a la biblioteca Sofia Barat, començarem les trobades del club de lectura de nivell bàsic del curs 2018-2019 parlant d’El secret, de Francisco José Segovia Ramos.

    L’Ernest va tornar a acariciar la mà de la mare. Es va preguntar una vegada més, amb més ràbia, per què havien deixat de ser una família. Ara es retrobaven després de tant de temps. Però només perquè la mare estava a punt de morir. La seva mare, l’esposa del senyor Ernest Noguerol Villalba, l’home més ric de la comarca, el pare que els va abandonar feia 30 anys.

    Recordeu que per participar als nostres clubs de lectura cal fer la inscripció als taulells de préstec de la biblioteca on es fa cada club o també telefonant a la biblioteca corresponent.

    Us animem a expressar el que us ha suggerit la lectura de cada títol tant abans com després de la trobada en aquest espai en línia. Participeu-hi afegint comentaris a aquesta notícia. Bona lectura!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->