• Ruta pels establiments emblemàtics de l’Eixample

    Els alumnes d’un curs elemental 2 han fet una ruta pels establiments emblemàtics de la Nova Esquerra de l’Eixample.

    L’objectiu d’aquesta activitat era encoratjar els aprenents a usar la llengua fora de l’aula, i quina millor manera que visitant establiments de tota la vida en què els comerciants podien explicar-los moltes coses sobre els seus orígens.

    Per grups, han fet diferents entrevistes als dependents de la farmàcia March Puigoriol, la botiga de Queviures Múrria, el restaurant Betlem Miscel·lània Gastronòmica i la papereria Canut.

    Tots han coincidit que els comerciants han estat molt amables i els han explicat una pila de coses interessants. Però sens dubte, el que és més interessant de tot és que els alumnes s’han aventurat a parlar en català fora de les aules, i de segur que tots n’han gaudit molt.

    Us animem a fer el mateix que tots ells i anar incorporant la llengua en la vostra vida quotidiana.

Cap comentari

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->