• Visita al Mercat de la Concepció

     

    Els alumnes d’un curs de bàsic 1 han tingut la sort de poder visitar el Mercat de la Concepció en  una data tan senyalada com és la Castanyada.

    L’objectiu de la visita era veure els productes de temporada, de tardor, i poder conèixer de primera mà els aliments que fem servir per celebrar la Castanyada a les llars d’arreu de Catalunya.

    Han pogut veure bolets de tot tipus, magranes, caquis, i castanyes, és clar. Però el que més els ha agradat ha estat descobrir els ingredients que fan falta per fer aquest dolç que ronda per totes les pastisseries i forns de Barcelona els últims dies: els panellets.

    La directora del mercat, la Pilar Gomà, ens ha fet de guia i ens ha explicat moltes peculiaritats relacionades amb els productes frescos que hi havia alhora que ens ensenyava certes expressions catalanes ben divertides que només es poden aprendre vivint dia a dia en català.

    Que tingueu una molt bona castanyada!

          

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->