• Visita a l’exposició de Raimon Panikkar

    Un grup d’alumnes de l’elemental 1 de la delegació ha visitat aquest matí l’exposició del filòsof i teòleg Raimon Panikkar a l’Espai Avinyó.

    Els alumnes han pogut treballar tota una unitat didàctica al voltant de l’efemèride, que aquest any celebra el 100è aniversari del seu naixement.

    La majoria no el coneixia, però descobrir-lo a través d’una gran quantitat d’activitats que englogaven des de lectures sobre la seva vida i obra, fins a la visualització de vídeos amb trossos de diverses entrevistes fetes fins als seus 90 anys, i acabant per la visita de l’exposició, ha estat una gran descoberta per a tots ells.

    Panikkar ha suscitat molta conversa al voltant de totes les seves reflexions i, sens dubte, ha estat una manera molt diferent i agradable d’acabar el curs.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->