• Parlem d’intimitat i de país?

    El proper divendres dia 15 de febrer, a les 10.30 h, farem la propera trobada d’aquest any del club de lectura de nivell intermedi que fem a la biblioteca Fort Pienc i parlarem de País íntim, de Maria Barbal.

    Aquesta novel·la, que va guanyar el premi Prudenci Bertrana l’any de la seva publicació, el 2005, explica la història de la Rita, que es pregunta per què la seva mare, si l’estima, la fa patir, ja que la tendresa li arriba del pare o de les altres dones pròximes. A més, retrata l’evolució dels últims 50 anys del nostre país, a partir de la relació entre mare i filla i de les seves vivències amb l’ombra allargada de la Guerra Civil.

    Per aprofundir-hi més, us recomanem aquest apunt sobre la novel·la que es va publicar a Bibarnabloc.cat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->