• Trobada amb l’autora Esther Cerdán

    Avui, 11 de març de 2019, ens hem trobat amb l’autora de Mel al Sofregit, Esther Cerdán.

    Un grup d’elemental 2 de la delegació ha llegit en gran majoria el seu primer llibre en català, i tots han coincidit a sentir-se molt bé de veure que en són ben capaços (al contrari del que potser pensaven quan se’ls va proposar l’activitat).

    El colofó de tot plegat ha estat el fet que l’autora compartís amb nosaltres 1 hora del seu temps explicant-nos tot el que hem volgut preguntar-li: des del més íntim i personal al més superficial o banal que al grup ens ha semblat pertinent de saber.

    La trobada ha acabat amb tot un seguit d’agraïments i la signatura dels llibres per part de l’autora, que també ha volgut dedicar-los unes paraules.

    Sens dubte, tots us recomanem la lectura d’aquesta obra per propera, tendra i “possible”, ja que us podem assegurar que no us deixarà pas impassibles, i us encoratgem a aventurar-vos a llegir en català, si encara no us hi heu llençat.

    Gràcies, Esther!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->