• Conferència sobre la cervesa

    La Casa Golferichs va ser l’escenari ahir de la conferència “Panoràmica sobre el sector cerveser artesà a Catalunya 2019”, organitzada pel Club de la bona taula i a la qual van assistir un grup d’alumnes de B1 de la Delegació de l’Eixample. La xerrada la van dirigir Brian Isús i Pau Farran, elaboradors de Bripau Cerveses Artesanes i que representen més d’un centenar d’artesans de la cervesa que hi ha repartits per tot el territori català.

    Els alumnes van poder descobrir els orígens d’aquesta beguda i conèixer els trets que la fan diferent de les cerveses industrials. El Club de la bona taula va voler agrair la presència dels nostres alumnes i de la resta d’assistents repartint ampolles de la cervesa artesana Bripau a tothom i sortejant un àpat per a dues persones.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->