• Visita i pràctica al Mercat de la Concepció

  Ahir, un grup de bàsic 1 bimensual de la Delegació va fer una sortida al Mercat de la Concepció per fer-hi una classe molt diferent: una visita guiada per la gerent de l’Associació de Concessionaris del Mercat de la Concepció, Pilar Gomà i Quintilla, i una part pràctica en un context real: comprar en català. Durant la visita van conèixer la història del recinte i les característiques diferencials d’un mercat municipal, i també van aprendre curiositats com ara què és realment una carxofa, els diferents tipus de pollastres i ous, quin altre sentit donem a les paraules pebrots i bleda, així com la història d’en Patufet i per què és a la panxa del bou…

  Els deures per a aquesta classe eren tenir la llista de la compra a punt: una mica de fruita, verdura, carn o peix. Es van passejar per les diverses parades i hi va anar demanant informació sobre alguns productes. En alguns casos es va comprar alguna cosa i en altres, no. Gràcies a la bona predisposició dels venedors, l’alumnat va poder desenvolupar amb eficàcia el diàleg específic de concretar les característiques de cada producte i fer-ne l’adquisició. Al final ens van fer l’obsequi d’un suc ben fresc de fruita acabada d’esprémer.

 1. Alejandra Romano

  02 abr. 19
  19.45 #

  Moltes gràcies per tot… David es un professor molt bo!!!

 2. Daria

  03 abr. 19
  8.47 #

  Ha estat molt interessant i divertit aprendre el català amb David. Moltes gràcies per la teva pasiencia i professionalitat!!!

 3. Amanda Acosta

  10 abr. 19
  19.31 #

  Vull agrair a la Sra. Pilar Gomá por la seva invitació,per rebre`ns i disposar del seu temps per totes les informacions que ens va proporcionar sobre el Mercat de la seva important i significativa historia.
  M`agrado les seves parades i la varietat de l`alimentos. El suc de fruites estava riquíssim.
  Així mateix, al personal del Mercat per la seva amabilitat i atenció durant la visita.
  El meu agráiment al professor pel seu treball, dedicació, esforc i professionalitat durant el curs.
  Molté grácies a tots.
  Ens veiem aviat.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric