• Setmana de la Poesia a Barcelona 2019

    Celebrem-ho: amb aquest són ja 22 els anys en què Barcelona inaugura el mes de maig amb un festival que, edició rere edició, converteix la poesia en protagonista indiscutible d’una ciutat que se sap tan híbrida i plural com ho és la lírica contemporània. Com ho és tot avui o, si més no, com voldríem que fos tot.

    Del 8 al 16 de maig se celebren tot d’actes relacionats amb la poesia arreu de la ciutat de Barcelona. No us perdeu el programa que podeu trobar en l’enllaç següent:

    http://lameva.barcelona.cat/barcelonapoesia/ca

    A la delegació hem decidit afegir-nos a les celebracions homenatjant Joan Brossa, aquest any que es compleix el centenari del seu naixement.

    Al passadís hi podreu trobar una mostra de poesies visuals fetes pels alumnes de diferents cursos que esperem que no us deixin impassibles.

    A les fotografies podreu veure com aquest mural de poesia comença a omplir-se.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->