• Cuinar al Reparat Millor que Nou

     
    Un grup de Bàsic 1 va visitar ahir a la tarda les instal·lacions del servei Reparat Millor que Nou, l’objectiu del qual és fomentar el reciclatge i la reutilització a través de l’assessorament tècnic i l’oferta de tallers pràctics.
     
    Després de conèixer-ne la tasca i tots els serveis que ofereix l’activitat creada per l’Entitat Metropolitana, l’alumnat es va dirigir a la cuina (on també fan cursos i demostracions) per elaborar diferents receptes dels seus països.
     
    L’objectiu era cuinar en grups i presentar en català diferents propostes culinàries típiques de la seva terra. Els mateixos participants van votar per designar el grup guanyador  del concurs, tenint en compte la qualitat del discurs i el plat preparat. El grup guanyador rebrà un premi de reconeixement durant la celebració de l’últim dia del curs. 
     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->