• Visita a la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver

    El passat dijous 10 d’octubre els alumnes de l’intermedi 1 de la Delegació van visitar la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

    La Lourdes, que ens va fer de guia, ens va presentar tots els diccionaris que tenen a l’abast per tal de poder treballar la llengua fora de l’aula. Ens va posar exemples de com trobar certes expressions o frases fetes que no sabíem on trobar.

    Cap al final, vam poder baixar a una sala d’audiovisuals on vam presentar tot de recursos digitals per treballar des de casa que també ens va ser molt útil.

    A més a més, la Lourdes ens va obsequiar amb el llibre Un mar d’històries que les biblioteques han editat aquest estiu en motiu de la celebració dels 100 anys d’existència.

    Va ser una visita molt interessant i agradable.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->