• Joc d’escapada: Repte aconseguit!

    632 persones han escrit un correu electrònic al Dr. Dídac Crític per ajudar-lo a trobar els 15 diacrítics perduts per la ciutat de Barcelona. A través de diferents proves, pistes, endevinalles… han hagut d’esbrinar quin era l’espai emblemàtic de la ciutat on s’amagava cadascuna de les paraules. I totes ho han aconseguit! Aquest és el diploma que els ha arribat:

    No perdeu de vista aquestes 15 paraules… perquè són els únics accents diacrítics que heu d’aplicar des de la publicació de la Nova Gramàtica de l’any 2017.

    Encara hi ha alguna reticència i dificultat a l’hora d’acceptar alguns d’aquests canvis, especialment per part d’aquells que ja els tenien apresos abans d’aquesta Nova Gramàtica, però només és qüestió d’acceptar-los i mirar de memoritzar-los. Al cap i a la fi, ara han passat a ser força menys, cosa que sens dubte en facilita l’aprenentatge.

    Imprimiu aquest cartell i pengeu-lo a la nevera: ja veureu que en molt pocs dies, no en fallareu cap.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->