• Saps l’origen dels jocs?

    En motiu de la commemoració del Dia Internacional del Joc, el passat 28 de maig, el CPNL va engegar el projecte d’investigació de l’origen de jocs tradicionals.

    Cada dijous es publica un vídeo que explica d’on ve un joc determinat i com ha estat la seva evolució.

    El dijous 28 de maig, Dia del Joc, van inaugurar el nou canal Youtube, on aniran penjant cada setmana un vídeo amb explicacions d’un joc diferent.

    El primer va ser el Monopoly: no us perdeu les curiositats al voltant d’aquest emblemàtic joc que està adaptat a moltes temàtiques: des de la ciutat de Barcelona, fins als jugadors del Barça, passant per Harry Potter, Frozen o Fortnite. Sabíeu, per exemple, que va ser inventat per una dona?

    El dijous 4 de juny va arribar el segon vídeo: en aquest cas es tractava del joc del Parxís, conegut arreu i amb una història força picant… ben lluny del que podíem imaginar-nos.

    Si us agraden aquestes històries, no deixeu de visitar el canal cada dijous o seguiu-nos a les xarxes a través dels comptes dels 22 centres de normalització lingüística que el Consorci té a tot Catalunya. També ho podreu trobar usant les etiquetes #itujuguescpnl i #diadeljoc per a Twitter; i amb les etiquetes #itujuguescpnl, #diadeljoc, #diainternacionaldeljoc i #internationaltabletopday per a Instagram.

    I no us oblideu que: JUGAR ENS FA CRÉIXER.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->