• Reprenem l’atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

    • La cita prèvia serà indispensable per rebre l’atenció presencial als centres de normalització lingüística.
    • A través del web dels 22 centres de normalització lingüística i de les xarxes socials es podrà seguir l’obertura gradual de serveis i oficines.

    El Consorci per a la Normalització Lingüística torna progressivament a la normalitat i obre les portes al públic la setmana en què les diferents regions sanitàries de Catalunya se situen entre les fases 2 i 3 del Pla de desconfinament.

    Prioritzant la seguretat i la protecció tant d’usuaris com de treballadors, aquest dilluns 15 de juny la seu central de l’organització, situada al carrer Muntaner de Barcelona, reobre les portes a l’atenció presencial, sota estrictes mesures de seguretat i prevenció.

    Una de les principals mesures de seguretat és que les persones interessades a rebre-hi atenció presencial caldrà que demanin cita prèvia a través del telèfon 932 723 100 o bé per correu electrònic a demaneuhora@cpnl.cat.

    Malgrat això, l’atenció telemàtica continuarà sent la prioritat per garantir al màxim l’acompliment de les mesures de seguretat i salut públiques.

    Pel que fa a la resta de serveis i oficines dels 22 centres de normalització lingüística distribuïts per tot el país, s’anirà reprenent l’atenció presencial a mesura que puguin garantir les condicions necessàries. Els diferents centres de normalització lingüística n’informaran a través de les seves pàgines web i per les xarxes socials.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->