• CONCURS Si l’encertes, l’endevines!

  Ja fa uns quants anys que des del CNL de Barcelona organitzem un concurs per aprendre i descobrir frases fetes, amb l’ajuda dels estudiants de La Llotja, que són qui fan les il·lustracions que escenifiquen aquestes frases.

  Durant uns quants anys, el concurs es va dur a terme només al barri de Sant Andreu, però des de l’any passat es va fer extensiu a tot Barcelona. El concurs consistia a anar passejant per les botigues dels diferents eixos comercials de la ciutat, buscar les il·lustracions penjades als establiments, i omplir una butlleta amb el nom de les frases fetes en qüestió. Després, es posava la butlleta en una urna, i un dia concret es feia el sorteig entre tots els participants.

  Hi podia participar tothom i era una manera molt bonica de promoure el comerç de barri alhora que apreníem frases fetes.

  Enguany no ens volíem quedar enrere, tot i les circumstàncies, i per això durem a terme la campanya Si l’encertes, l’endevines 2020 de manera virtual.

  A través d’una aplicació que ens farà fer un passeig pels 12 eixos comercials participants, organitzarem un concurs virtual adreçat a tota la ciutadania, en què els participants hauran de triar la frase feta correcta d’entre tres opcions i a partir de les il·lustracions fetes pels alumnes de La Llotja.

  Esperem que trobeu ben engrescadora la proposta d’aquest any tan especial i, sobretot, que no deixeu de participar-hi!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->