• CONCURS Si l’encertes, l’endevines!

  Ja fa uns quants anys que des del CNL de Barcelona organitzem un concurs per aprendre i descobrir frases fetes, amb l’ajuda dels estudiants de La Llotja, que són qui fan les il·lustracions que escenifiquen aquestes frases.

  Durant uns quants anys, el concurs es va dur a terme només al barri de Sant Andreu, però des de l’any passat es va fer extensiu a tot Barcelona. El concurs consistia a anar passejant per les botigues dels diferents eixos comercials de la ciutat, buscar les il·lustracions penjades als establiments, i omplir una butlleta amb el nom de les frases fetes en qüestió. Després, es posava la butlleta en una urna, i un dia concret es feia el sorteig entre tots els participants.

  Hi podia participar tothom i era una manera molt bonica de promoure el comerç de barri alhora que apreníem frases fetes.

  Enguany no ens volíem quedar enrere, tot i les circumstàncies, i per això durem a terme la campanya Si l’encertes, l’endevines 2020 de manera virtual.

  A través d’una aplicació que ens farà fer un passeig pels 12 eixos comercials participants, organitzarem un concurs virtual adreçat a tota la ciutadania, en què els participants hauran de triar la frase feta correcta d’entre tres opcions i a partir de les il·lustracions fetes pels alumnes de La Llotja.

  Esperem que trobeu ben engrescadora la proposta d’aquest any tan especial i, sobretot, que no deixeu de participar-hi!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric