• Taller d’aperitius de Nadal: virtual!

    El passat dilluns 14 de desembre vam organitzar el primer taller de cuina virtual per a voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la Llengua.

    Vam poder-ho fer possible gràcies a la col·laboració del servei Reparat Millor que Nou http://www.millorquenou.cat/cat/reparat, amb qui abans de la situació epidemiològica ja treballàvem estretament, de manera presencial. En aquesta ocasió van saber adaptar-se a les circumstàncies actuals i ens van obsequiar amb un taller virtual d’aperitius de Nadal conduït per la Cesca, una cuinera simpàtica i alegre que va saber transmetre el seu amor per la cuina a través de la fredor de la pantalla.

    Els participants van poder elaborar tres receptes alhora que ho feia la tallerista: Paté de nous amb pomes i roquefort, Bruschetta amb camembert i raïm al forn, i Galetes salades de parmesà, nous i dàtils o panses.

    El taller va durar aproximadament una hora i mitja i tothom va coincidir que va ser una estona molt agradable i profitosa. Una bona anècdota és que una aprenenta que és a Bogotà no va voler perdre’s-ho, i gràcies a la virtualitat hi va poder assistir tot i la distància.

    Tot això ens demostra que es pot seguir aprenent i practicant la llengua sempre i des d’on es vulgui. Voluntaris i aprenents s’han hagut d’adaptar a la situació i actualment fan totes les seves trobades virtuals.

    Si encara no teniu parella lingüística, aprofiteu per apuntar-vos al programa https://www.vxl.cat/, i si ja en teniu una, participeu en totes les activitats virtuals o presencials que pugueu per tal de seguir aprenent i practicant.

    Us deixem algunes fotos de la sessió perquè vegeu que bé que s’ho van passar:

     

     

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->