• Tastets de llengua – Els parlants s’empoderen

    Ja fa uns anys que el TERMCAT va decidir que les formes adequades en català per a les paraules angleses empowerment i to empower havien de ser apoderament i apoderar o apoderar-se. Des de llavors, aquests mots han recorregut un llarg camí que aquest 2020 ha acabat amb sorpresa. Si teniu ganes de saber-ne el detall, podeu llegir el nou Tastet de llengua, dins la pestanya d’Assessorament, Els parlants s’empoderen.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->