• Parlem de l’Edat de la innocència

    Encetem l’any 2021 amb una nova sessió del Club de lectura de català bàsic el proper dijous 14 de gener, en format virtual i amb la col·laboració de la biblioteca Sofia Barat.

    En aquesta nova sessió parlarem d’un dels clàssics de la literatura, l’Edat de la innocència, llibre amb el qual l’autora, Edith Warthon, va guanyar el premi Pulitzer, l’any 1921 i que Martin Scorsese va portar al cinema.

    L’obra se situa a finals del segle XIX i retrata amb un sentit crític una alta societat tancada, hipòcrita i moralista que és capaç de tot per preservar uns valors obsolets. Els protagonistes de l’obra, com a integrants d’aquesta societat, seran víctimes i executors d’aquests convencionalismes arcaics.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->