• El VXL de Barcelona fa una visita virtual guiada al Parlament de Catalunya

    Els dies 11 i 23 de febrer els participants del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona han fet una visita virtual guiada pel Parlament de Catalunya.

    A través de vídeo conferència guiada, el Xavier i la Montserrat ens ha acompanyat pels espais més emblemàtics de l’edifici: la Sala dels Passos Perduts, l’hemicicle, el vestíbul, l’escala d’honor i l’exterior del Parlament, la rotonda i el parc de la Ciutadella. Tot en un format fotogràfic de 360 graus.. També ens ha mostrat singularitats del Palau del Parlament, com l’arquitectura de l’edifici, els diferents materials de construcció, com canvien les decoracions segons la sala, etc.

    Durant la visita, el guia especialista ha parlat sobre la història de l’edifici, explicant com va passar de ser un arsenal militar a una residència reial i fins i tot un museu abans de ser el Parlament de Catalunya. També ens han explicat les funcions del Parlament i la tasca dels 135 diputats i diputades que representen el poble de Catalunya.

    Hem gaudit, hem après i hem pogut practicar el català!

    Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, clica aquí i fes-te voluntari o voluntària i, si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta. Podràs gaudir de les activitats culturals i d’oci que us oferim!!!

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->