• Atrapades entre el terra enganxós i el sostre de vidre

    Aquesta setmana, com cada any, hem celebrat el Dia Internacional de les Dones i, com sempre en aquest 8 de març, hem pogut comprovar que encara queda molta feina per fer.

    Si voleu conèixer expressions relacionades amb les dificultats amb què es troben les dones per poder desenvolupar-se normalment en el món laboral, us recomanem la lectura del nou Tastet de llenguaAtrapades entre el terra enganxós i el sostre de vidre“.

    Hi trobareu terminologia concreta, l’explicació dels orígens de les expressions, com les hem creades i enllaços al TERMCAT. Bona setmana!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->