• 27a píndola: la recepta del fricandó

    Aquesta setmana us portem una píndola d’estiu ben especial: la recepta de com fer un bon fricandó, amb tots els ingredients necessaris perquè sigui un èxit. Us podeu atrevir a posar-la en pràctica en temps de calor o bé tenir-la a punt per a l’arribada del fred.

    Podeu trobar-la com sempre a RC66 o a l’Ivoox.

    Amb aquesta píndola ens acomiadem fins a l’octubre per tornar amb noves seccions i nous continguts sobre llengua, llibres, cultura i tradicions que de ben segur que us interessaran. Esperem que us agradi i sobretot… no us descuideu de posar-vos la píndola sobre la llengua!

    Molt bon estiu!

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric