• La Castanyada al Reparat Millor que Nou

    Amb motiu de la Castanyada i Tots Sants els alumnes d’un elemental 1 de la delegació van tenir una sessió especial de taller de farcellets.

    Un grup de 12 estudiants van traslladar-se al Servei de l’Àrea Metropolitana http://www.millorquenou.cat/cat/reparat, Reparat Millor que Nou, al carrer Sepúlveda, per descobrir el servei i de passada rebre instruccions de com elaborar farcellets i bosses de roba.

    L’Elvira, la tallerista, els va oferir tot el material necessari però no obstant això la majoria dels alumnes venien abastament preparats per fer l’activitat.

    Va ser una jornada diferent i especial de celebrar la Castanyada fora de l’ambient habitual que és l’aula, i els alumnes van estar xerrant animadament amb el company del costat de taula d’una manera molt distessa i espontània, alhora que cosien bosses de roba i farcellets per per posar-hi castanyes i poder celebrar una bona Castanyada.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->