• Èxit de participació al 1r Dictat Popular de l’Eixample

    El passat dijous 28 d’octubre va tenir lloc la primera edició del Dictat Popular de la Delegació de l’Eixample a l’Auditori de l’edifici de Calàbria 66. L’acte va tenir com a convidat l’escriptor Guillem Sala que, amb una gran dosi d’humor i simpatia, va dictar un fragment del seu llibre El càstig.

    L’esdeveniment va reunir un gran nombre d’assistents, presencials i virtuals, que van poder participar tant en el dictat com en l’espai de preguntes a l’autor. Finalment es va fer un sorteig entre els participants presencials, la guanyadora del qual va ser la Noelia Balbo, alumna d’un curs de nivell Elemental 2 de l’Eixample, que es va emportar un exemplar signat d’El càstig i un lot de llibres.

    Podeu recuperar el vídeo de l’acte en aquest enllaç.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->