• Nova píndola – Fem dissabte

    Limpio, Barrido, Barrer, Limpiar, EscobaS’acosta el cap de setmana i no sabeu què fer? Des de la Delegació de l’Eixample us proposem una idea: fem dissabte per deixar-ho tot net com una patena! Fer dissabte? Net com una patena? Sembla una proposta molt engrescadora… En aquesta nova píndola us descobrirem què volen dir aquestes expressions i també la seva procedència. A més, us explicarem com es diuen alguns dels estris que podeu fer servir per deixar casa vostra ben lluent!

    Us convidem a escoltar-nos aquí ablog, a RC66 i a l’iVoox.

    I, sobretot, no us descuideu de posar-vos la píndola sobre la llengua! 

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->