• Molt soroll per res al Club de lectura de català fàcil

    En la nova sessió del divendres 10 de desembre a les 11 h, a la biblioteca Sofia Barat, ens endinsem en el teatre clàssic de la mà d’un dels seus grans representants com és William Shakespeare, amb una de les seves millors i més populars comèdies.

    Amb aquesta obra de temàtica bàsicament amorosa, l’autor combina amb humor temes com l’amor, l’engany, el desig, la infidelitat, l’orgull, la calúmnia o l’honor.

    Un Shakespeare que ens donarà molt per parlar!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->