• Ruta als establiments emblemàtics de l’Eixample

    Els alumnes d’elemental 1 de la delegació han gaudit d’una experiència molt bonica que us volem compartir.

    El passat dia 30 de novembre van visitar quatre establiments emblemàtics del barri de l’Eixample i van fer una petita entrevista als propietaris.

    L’experiència va anar molt bé. Els comerciants que els van atendre, la Mercè de la Papereria Canut, el Joan de Queviures Múrria, la Mònica de la Farmàcia Puigoriol i l’Elisenda de la Cotilleria Mercè van ser molt amables i els alumnes van quedar encantats de l’experiència de conèixer comerciants amb tanta tradició al darrere.
    En l’exposició posterior a classe, els alumnes van mostrar tot d’imatges d’objectes antics que encara conservaven a les botigues i van explicar-nos tot de curiositats i informació diversa sobre els establiments.
    En allò que tots van coincidir sense dubtar-ho va ser el fet que tots ells estimaven la seva professió, la seva botiga, i que en cap cas la consideraven una feina, sinó una manera de viure. Tots quatre compartien el valor de la conservació de la família i les tradicions.
    Moltes gràcies a tots per brindar-nos aquesta oportunitat tan bonica.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->