• Nova píndola-El còmic en català

    La demanda del gènere del còmic ha crescut en aquests últims anys a la vegada que també ho ha fet el còmic en català. Per això fem un breu repàs des dels seus orígens fins a l’actualitat i de l’última proposta de l’editorial Finestres, de la mateixa llibreria Finestres, que té com a objectiu potenciar el còmic en català. La Montserrat Terrones, editora d’aquest nou segell editorial, ens explica amb més detall en què consisteix el projecte.

    Ja sabeu que ens podeu trobar aquí al blog, a RC66 i a l’iVoox.

    Gràcies per escoltar-nos i, sobretot, no us descuideu de posar-vos la píndola sobre la llengua!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->