• Sessió de jocs en català al programa Fet a mida

    La sessió de jocs en català a Calàbria 66, al programa Fet a Mida

    L’activitat es va organitzar dijous passat 20 de gener, amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni

     

    El programa Fet a Mida de la Xarxa de Comunicació Local va fer una connexió en directe amb la sessió de jocs de taula en català de dijous passat 20 de gener, a Calàbria 66. L’activitat va ser organitzada per la Delegació de l’Eixample del CNL de Barcelona amb col·laboració de l’Espai Veïnal Calàbria, amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni.

    Al directe hi van participar Marcel Pellejà, delegat de l’Eixample del CNL de Barcelona, i Laia Mirabet, dinamitzadora de la delegació. Tots dos van parlar de la importància de practicar el català en contextos fora de l’aula, tot fomentant-ne l’ús social a través d’activitats com les que  fa el CPNL per promocionar el joc en català. El reporter també va entrevistar un alumne participant en la sessió de jocs, que va explicar per què està aprenent català.

    Podeu veure’n la gravació aquí.

    CNL de Barcelona

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->