• PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA VxL A COTXERES BORRELL

    Dijous 27 de gener al matí vam fer una presentació del programa Voluntariat per la llengua al Centre Cívic Cotxeres Borrell, aprofitant la presència al centre de l’exposició “Quan parles fas màgia”. L’activitat la vam organitzar conjuntament la Delegació de l’Eixample i l’equip del Voluntariat per la llengua de Barcelona.

    L’objectiu de la presentació, adreçada a persones ja inscrites que encara no tenien parella i a persones interessades en el programa usuàries de l’equipament, era donar a conèixer el VxL, explicar qui hi pot participar, què implica ser parella lingüística, com es formen les parelles, les modalitats que ofereix (virtual i presencial)…, i també resoldre els dubtes que poguessin sorgir entre els assistents.

    Durant la trobada també es va fer referència al carnet VxL, a les activitats culturals i d’oci que ofereix el VxL del CNL de Barcelona a voluntaris i aprenents, als establiments col·laboradors i als materials de suport pensats per ajudar les parelles lingüístiques a practicar català, fent especial referència als de la campanya “Quan parles fas màgia”.

    L’objectiu de fer presentacions del programa en diversos equipaments de la ciutat (que també són punts de trobada del VxL) és doble; per una banda, els participants al programa coneixen els equipaments, i per l’altra, acostem el programa Voluntariat per la llengua als diferents barris. La xerrada es va dur a terme en un ambient distès i agradable.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->