• Nova píndola – Llegir ens fa lliures

    En aquesta nova píndola parlem dels hàbits lectors dels petits i també dels grans per començar a escalfar motors de cara a Sant Jordi.

    A més, en aquest podcast fem un breu repàs de les diferents iniciatives que es donen a les escoles, a les famílies i a la ciutat, i concretament ens centrem a conèixer el programa Lecxit, de la mà d’un dels seus col·laboradors, i que té com a objectiu millorar la lectura en els infants.

    Ens podeu trobar, com sempre, a iVoox, a RC66 i aquí al blog.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->