• Júpiter Juegos Barcelona, nou establiment col·laborador de VxL del barri Fort Pienc, a l’Eixample de Barcelona

    Júpiter Juegos Barcelona, del carrer d’Ausiàs Marc, 52 és el nou establiment que s’ha adherit al programa de la xarxa d’establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua (VxL).

    Júpiter Juegos Barcelona és una botiga de jocs de taula, jocs de cartes, marxandatge i activitats lúdiques. El propietari, en Manel, és una persona entusiasta i ens explica que també organitzen jornades de jocs de taula i tornejos.

    Els establiments col·laboradors són comerços que participen activament en el programa VxL https://www.cpnl.cat/voluntariat-per-la-llengua/, pel qual es comprometen a atendre en català persones que potser estan aprenent-lo i mostren dificultats a l’hora d’usar-lo però que tenen les ganes i la intenció de fer servir la llengua catalana amb tota normalitat.

    Moltes gràcies, Júpiter Juegos Barcelona i moltes gràcies a tots els establiments
    col·laboradors que ho feu possible.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->