• Nova píndola – Literatura de dones

    En aquesta nova píndola i en el marc de la setmana del 8 de març, Dia de la Dona, volem fer un breu repàs de com la història ha tractat les dones escriptores i esmentar alguns dels noms de l’arc literari català. Per fer-ho hem comptat amb la col·laboració d’Ona llibres que ens recorda la figura de Maria Mercè Marçal.

    Ens hi acompanyeu?

    Ens podeu trobar, com sempre, a iVoox, a RC66 i aquí al blog.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->