• Nova píndola – Els llibres que vindran

    Volem començar l’any fent un repàs dels llibres que arribaran durant els propers mesos a les llibreries i que poden ser propostes de lectura molt interessants perquè ens acompanyin durant tot aquest 2023.

    Descobriu totes les novetats en aquest nou pòdcast de Píndoles sobre la llengua.

    I ja ho sabeu, ens podeu escoltar, com sempre, a Ivoox, a RC66 i aquí al blog.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->