• Sessió de llenguatge inclusiu i recursos lingüístics a la Biblioteca Fort Pienc

    La Delegació de l’Eixample, conjuntament amb la Biblioteca Fort Pienc, ofereix dues sessions aquest mes de març per millorar la qualitat de les nostres comunicacions escrites.

    Per una banda, la Sessió de llenguatge inclusiu i no sexista, que tindrà lloc el 7 de març a les 11 h i, per l’altra, la Sessió de recursos lingüístics i llenguatge inclusiu del 15 de març a les 18 h. Totes dues són gratuïtes i obertes a tothom. Només cal inscriure-s’hi a través del telèfon 934 512 445.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->