• Sant Jordi arriba a la delegació de l’Eixample

    Amb motiu del dia de Sant Jordi la delegació de l’Eixample s’ha guarnit de ressenyes dels alumnes recomanant llibres, hem inaugurat petites biblioteques d’aula amb llibres de lectura fàcil  i hem publicitat un pòdcast amb les recomanacions de llibres que ens ha fet arribar el personal de la delegació.

    A banda, hem incentivat el mercat d’intercanvi amb nous llibres per posar-los a l’abast de tothom i així fomentar la lectura en català.

    Bona diada de Sant Jordi!

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->