• Acte de lliurament de premis del 2n Concurs de Microrelats al Comerç

  El passat 9 de maig, a la Casa Elizalde, va tenir lloc l’entrega de premis del 2n Concurs de Microrelats al Comerç de l’Eixample que enguany ha augmentat la participació amb més d’una seixantena de microrelats.

  Els premiats en aquesta edició van ser els següents:

  · 1r premi: Paola González amb el microrelat El meu secret.

  · 2n premi: Jordi Pastells amb el microrelat Desendollar-la.

  · 3r premi: Daniel Ruiz-Trillo amb el microrelat Pàl·lid.

  · 4t premi: Laia Freixas amb el microrelat Coco i xocolata.

  · 5è premi: Eva Martín amb el microrelat Una bona setmana.

  Els comerços protagonistes d’aquests textos van ser els encarregats de lliurar els diferents premis a les persones guardonades. L’acte va estar presidit per Ruth Toribio, consellera de Cultura del Districte, i per Isabel Pallejà, consellera de Comerç del Districte, les quals van agrair la participació dels concursants i comerços protagonistes i van felicitar tots els finalistes i premiats. L’acte va comptar amb l’acompanyament musical de la Raquel Serrano, pianista i alumna del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

  Podeu consultar tots els relats guanyadors en aquest enllaç.

  Enhorabona a tots els participans!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->