• Lectures del textos premiats del 2n Concurs de Microrelats al Comerç de l’Eixample

    Els cincs textos premiats en el 2n Concurs de Microrelats al Comerç de l’Eixample, organitzat per l’Oficina de Promoció Econòmica i la Delegació de l’Eixample, han estat recollits en un pòdcast perquè puguin ser escoltats i, a la vegada, s’ha fet una recopilació de tots els textos finalistes perquè puguin ser llegits. Aquests últims els trobareu en aquest enllaç.

    D’aquesta manera es pretén fer arribar al màxim de públic tots els textos que han quedat finalistes en aquesta edició.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->