• Visita als castellers del Poble Sec

    El dia 30 de maig ens vam arribar amb un bon grapat d’alumnes de l’Elemental 1 i de l’Elemental 2 al local dels Bandarres, la colla castellera del Poble Sec.

     

    Després que en Roc ens fes una explicació ben interessant sobre la història, les característiques tècniques i els valors cívics del castells, en Jordi ens va acollir a la sala on assaja la colla i vam poder veure de ben a prop com es construeixen aquestes magnífiques torres humanes.

    Naturalment, uns quants alumnes agosarats es van enfaixar i van fer pinya com si ho haguessin fet tota la vida. És que els castells tiren molt! 

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->