• Sessió final del club de lectura a la llibreria Documenta

  El passat divendres 9 de juny va tenir lloc l’última sessió del Club de Lectura de Català Fàcil d’aquest curs, que enguany vam voler finalitzar en un escenari ple de llibres com és la llibreria Documenta. Allà, Josep Cots, propietari de l’establiment, ens va explicar en un entorn ben distès la història i les petites anècdotes d’aquesta llibreria emblemàtica.

  Després vam tenir ocasió de fer la sessió en el mateix espai, on vam parlar sobre Wonder, l’únic llibre no adaptat d’aquest curs que ens ha permès atrevir-nos amb una lectura original i, a més a més, gaudir-la.

   

  Amb aquesta vetllada tan completa vam acomiadar el club fins al setembre amb l’objectiu de llegir molt i de fer-ho en català.

  Bones lectures i bon estiu!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


HistòricNúvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->