• Èxit de participació al tercer Dictat Popular de l’Eixample

    Gairebé un centenar de persones van assistir a la tercera edició del Dictat Popular, que enguany va comptar amb la participació de la reconeguda escriptora Maria Barbal, encarregada de dictar un fragment de la seva última novel·la Al llac. Alguns dels assistents van reconèixer que era la primera vegada que s’enfrontaven amb un dictat en català, però que el resultat els havia sorprès gratament.

    A banda, el públic assistent va poder conversar amb l’escriptora i preguntar-li sobre el seu procés literari i altres qüestions relacionades amb la seva obra que van permetre gaudir amb intensitat de la vetllada. Finalment, es va fer un sorteig entre tots els participants i es van entregar tres lots de llibres, entre els quals Al llac de la mateixa escriptora.

    Podeu veure tot el dictat clicant aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->