• Visita al Parlament de Catalunya

    El passat dilluns dia 20 de novembre, els alumnes d’un grup de Bàsic 2 de la Delegació vam fer una visita guiada al Parlament de Catalunya, situat al parc de la Ciutadella. Vam aprendre la història política i cultural de l’edifici i el funcionament actual de la institució. Vam pujar per l’escalinata principal, vam passar pel saló dels canelobres i pel que s’anomena dels passos perduts. Vam veure el quadre d’Antoni Tàpies, donació de l’artista de l’any 2005, que és darrere de la mesa del Parlament, a l’altra banda de la paret.

    Vam entrar a l’hemicicle i vam seure als escons. El guia ens va explicar la distribució de les persones segons la feina que fan i el que representen. Entre altres coses, ens van explicar com s’organitzen els debats i com s’aproven les lleis i, sobretot, els pressupostos.

    Ens va sorprendre molt l’arquitectura de l’edifici i els canvis que ha tingut durant els anys. Va ser una experiència diferent i molt enriquidora. 

    Aquest text l’ha escrit l’alumnat del curs, col·laborativament, a classe. 

Delegació de l’Eixample

C. Calàbria, 66, 2n
08015 Barcelona

Tel. 934 512 445
eixample@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous també de 16 a 20 h


Categories


Comentaris recents


Núvol d’etiquetes


Enllaços d'interès


Interculturalitat


Materials per a l'aprenentatge


Recursos de consulta


Recursos del professorat


Històric



Núvol d'etiquetes

activitats del CNL de Barcelona assessorament biblioteques Campanyes català a taula cinema en català clubs de lectura codi de consum commemoracions concursos cursos còmics en català Empresa establiments adherits establiments col·laboradors Exposicions festes fires jocs en català Llengua llibres música Podcast poesia punts de trobada recursos restauració Sant Jordi segona mà sessions puntuals sortides fora de l'aula sèries teatre tradicions trobades amb autors voluntariat per la llengua -->