RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sessió 2 de març de 2012

  Apuntem  el que vam extreure de la darrera sessió.

  Plantegem quin és el repte de la sessió: aconseguir redactar un decàleg sobre l’avaluació reguladora per al professorat que es vulgui incorporar en el projecte.

  Organitzem petits grups en què cadascú explica quin és el seu decàleg i ha d’apuntar les diferències o bé el que sorprèn del que expliquen els altres companys. En la posada en comú es recullen els temes  que han tractat. En un grup s’ha debatut la conveniència d’establir tutories o en algun altre el debat s’ha dirigit si cal anticipar el guió de la sessió. Tot seguit, negociem com hem d’assumir la tasca. S’acorda aprofitar el nombre de grups per agilitar l’adaptació del decàleg.

  Es presenta la versió que el coordinador ha preparat arran de la seva experiència. Es planteja comparar els dos decàlegs. S’estableix:

  •  fins al 16 de març per comentar les esmenes del nostre decàleg
  • en la propera reunió (20 d’abril) cadascú haurà d’explicar què ha experimentat en el proper trimestre

  http://www.flickr.com/photos/87106931@N00/1844125093

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli projectes pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip