RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

4 comentaris

 1. jsans

  24 Jul 12
  16:04 #

  Em permeto la llicència d’estrenar els comentaris. És una de les sessions de què estic més satisfet: pels resultats, per la vostra implicació i perquè vaig aprendre quina actitud he de prendre a partir d’ara. A més, em va agradar molt formar part d’un grup de treball i escoltar les diferents opinions.

  Què he après d’aquesta sessió?
  Com es pot fomentar l’autonomia si facilites pautes
  Com enriqueix la diversitat
  Com satisfà compartir la feina i rebre els comentaris dels companys
  Com avancem junts

 2. Núria Vidal

  24 Jul 12
  16:22 #

  Coincideixo amb tu: en vaig sortir molt i molt contenta i, com bé saps, no sempre ha estat així durant aquest any. Em va servir per encarar amb il·lusió el curs vinent. I això no té preu.

 3. Isaac

  20 Aug 12
  10:29 #

  Llàstima que m’he perdut aquesta sessió que ha sortit tan rodona. De totes maneres, ja me n’he llegit l’acta per posar-me al dia!

 4. […] en aquesta sessió. De camí de l’aparcament cap a la feina, vaig tenir una crisi de fe.  Havíem acordat amb l’equip de treball que si no fèiem servir llibre hauríem d’elaborar una unitat o […]

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip