RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sessió 16 de juny de 2014

   

  Ahir vam començar la sessió escrivint un desig per al curs vinent.  Els vam tancar en un pot i en la darrera reunió del curs 2014-15 els rellegirem per explicar com ens ha anat.

  Vam prosseguir amb el projecte de calendari. Heu d’escriure un comentari opinant si considereu que és una bona experiència d’aprenentatge i expliqueu com us vau sentir abans i després de la sessió fotogràfica. Aquest és el muntatge musical que ens va ajudar en la tasca. Cliqueu aquí.

   

  Print Friendly, PDF & Email

5 comentaris

 1. Mònica

  18 Jun 14
  11:12 #

  La sessió de dilluns va ser fantàstica pel que fa al companyerisme que vam viure tots plegats: els uns van ajudar els altres i els altres van ajudar els uns.
  Em vaig sentir que formava part d’un equip de companys que confien els uns amb els altres.
  Tot plegat no només va ser divertit i engrescador sinó que crec que ens ha fet créixer com a grup.
  Gràcies a tots!

 2. Lourdes

  27 Jun 14
  7:28 #

  Voldria dir que la sessió de dilluns va ser molt especial. Estic convençuda que serà una de les sessions que recordaré quan pensi en les reunions d’ensenyament. Va ser una bona demostració que aprendre és divertit i que el treball en equip funciona.

  La proposta em va agradar molt i, tot i que ja hi anava engrescada i amb moltes ganes de participar-hi, em va sorprendre comprovar com va ajudar a cohesionar-nos i a adonar-nos que el treball en equip dóna més bons resultats que el treball individual. Tots teníem un objectiu comú i tots érem clau per aconseguir-lo. La intervenció de la Mònica, per exemple, en el grup d’octubre va ser fonamental. 🙂 Estic pensant contractar els teus serveis…

  Finalment, crec que amb activitats com aquestes coneixes molt més els teus companys. Amb un matí he descobert molt més de vosaltres que en uns quants anys. Aprendre fent, no?

  Gràcies a tots per aquesta experiència i al Jaume per la seva valentia!

 3. nandreu

  30 Jun 14
  15:00 #

  Abans de començar estava una mica nerviosa i expectant, perquè no sabia com aniria aquesta reunió “tan especial”. De seguida vaig veure que tothom havia vingut força motivat i com que la preparació de la foto es va fer en grup (per cert, un 10 per al meu grup! molt professionals!) em vaig tranquil•litzar.
  Penso que va ser una activitat en què tots ens vam ajudar i va resultar molt positiva per aquest motiu. A més a més, tot plegat va propiciar la nostra creativitat abans (buscar la foto, buscar els complements…), durant la sessió (posició, col•locació, gestos… –gràcies Griselda) i després (veient-ne els resultats), i també em refereixo al dinar!
  Moltes gràcies a tothom!

  1. gencinas

   25 Jul 14
   11:12 #

   Neus, de res. Jo em pensava que no t’ajudava gaire! hehe 😉

 4. gencinas

  25 Jul 14
  11:11 #

  Sí que és una bona experiència d’aprenentatge, sí. Vam crear un entorn diferent al que estem acostumades i això va condicionar el nostre rol. Potser condicionar no és la paraula adequada, però bé. Ens va permetre adoptar o tenir un altre rol, diferent, o potser no tant, al nostre. A més, i d’acord amb la Neus quan diu que va propiciar la creativitat o si més no, vam veure què podia aportar cadascú de diferent. Això em va agradar.

  Jo també estava nerviosa. I sobretot perquè no sabia de què em podia fer la foto. Això de posar per fer una foto no m’acaba d’agradar, m’agrada més la naturalitat. Ara bé, sí que m’agrada fer fotos… Em sembla que es va notar. Sobre això, he de dir que em va costar bastant perquè no volia atabalar-vos (em sembla que en algun moment ho vaig fer)!

  Després, quan ja ens havíem fet les fotos, em va agradar que les compartíssim, les valoréssim i les triéssim.

  Gràcies a tots i totes!

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip