RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sessió 6 d’ocubre

  Un nou curs s’ha escolat i una festa hem muntat…

  Vam inaugurar el nou any acadèmic amb la projecció del vídeo que vam presentar per explicar com eren les nostres reunions a la reunió de coordinadores i coordinadores del dia 14 de juny de 2017. Ens va servir també per recordar tot el que havíem treballat el curs passat. Es va aprovar el calendari de reunions. CALENDARI DE REUNIONS 2017_2018

  Es va informar de la iniciativa per part del VxL que els alumnes duguni a terme una bona pràctica fora de l’aula. Es va acordar que si hi havia alguna professora que ho vulgui dur a la pràctica, es posi en contacte amb el coordinador per planificar l’activitat.

  Es van presentar les primeres activitats que vam validar el curs passat. Es va acordar aprofitar la reunió del 20 de desembre per presentar-ne de noves per tal que les companyes les experimentin. També es va considerar oportú afegir al registre de l’activitat, dins de l’apartat de Continguts, el de Repàs.

  Quant a la nostra participació en les properes jornades, s’estudiarà quina iniciativa comuna hi podrem aportar.

  Finalment, vam debatre sobre un nou model de formació. Va agradar la nova proposta i vam acordar el mapa de les properes sessions.

  mapa de les sessions

   

   

   

   

  Print Friendly, PDF & Email

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Núvol d'etiquetes

ABP Any Fabra aprenentage cooperatiu aprenentatge cooperatiu aprenentatge experiencial aprenentatge per projectes artefactes digitals atenció a la diversitat autonomia avaluació avaluació inicial avaluació reguladora avaluarxaprendre Carme Bové cohesió competència digital comunitat d'aprenentatge criteris avaluatius cultura compartida curs 2012/13 decàleg per incorporar l'avaluació reguladora Edcamp equip de treball Escape room Fernando Trujillo gamificació ludificació mapa d'aprenentatges mapa de la sessió María Acaso motivació negociació Neus Sanmartí objectius Olga Esteve pedagogia inclusiva portafoli pràctica reflexiva pràctiques lingüístiques reptes rol del professorat seqüència didàctica tallers tasca treball en equip